Skořice celá
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
Kategorie: | Potraviny |
---|
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů. Všechno co sladíme cukrem, můžeme také sypat skořicí – kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod. Zajímavou chuť docílíme i přidáním trochy skořice do kávy.
Podporuje trávení a odstraňuje nepříjemný pach z úst.
Uchovávejte v suchu a temnu.
Benkor je česká rodinná společnost s tradicí od roku 1932, specializovaná na výrobu koření, bylin a sušené zeleniny.
Zásobují trh více než 200 druhy koření a bylin a téměř 150 druhy směsí. V poslední době rozšiřují nabídku o některé speciální byliny a nové směsi. Přáním je, aby zákazník použitím koření nejen zvýraznil chuť a vůni připravovaných pokrmů, ale aby toto koření a bylinky přispěly především ke zdravé výživě. Kladou proto zvýšený důraz na zásady racionální výživy.