Kukuřičný škrob
Kukuřičný škrob využijete k zahuštění omáček, nebo polévek. Škrob můžete použít také při pečení v kombinaci s klasickou, nebo bezlepkovou moukou. Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
Kategorie: | Potraviny |
---|
Složení
kukuřičný škrob
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1513kJ/356kcal |
Tuky | 0,60g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 88,00g |
z toho cukry | <0,50g |
Vláknina | |
Bílkoviny | <0,50g |
Sůl | 0,18g |
Zaměřujeme se na výrobu stravy pro ty, kteří mají ze zdravotních důvodů zvýšené požadavky na skladbu potravin. Vyhledávají nás také vyznavači zdravého životního stylu. V naší výrobně na rozhraní Čech a Moravy ve městě Jihlavě vytváříme produkty z oblasti makrobiotické, racionální a bezlepkové stravy. Naše výroba čítá bezlepkovou a celozrnnou pekárnu, dražovnu, velkoobchodní sklad a balírny.
Nehledíme prvořadě na cenu, ale naší prioritou je kvalita potravin. Vytvořili jsme stovky originálních receptur, které jsme dokázali uvést na trh i s patřičnými certifikáty a atesty. Jako jedni z mála máme například oddělenou balírnu na bezlepkové potraviny. Důsledně dodržujeme podmínky všech úřadů i atestací.