Krupice špaldová celozrnná
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice. Je namleta z celých zrn špaldy, obsahuje tak více vlákniny i vitamínů obsažených v obalu zrna. Lze využít i jako zavářku do polévky, k zahuštění omáček či na těsto na knedlíky, noky či placky a mnoho dalšího.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Složení:
100 % celozrnná krupice špaldová
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:
- 1576 kJ / 372 kcal
- Tuky:
- 1,7 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny:
- 0,3 g
- Sacharidy:
- 73,2 g
- z toho cukry:
- 1,5 g
- Vláknina:
- 5,8 g
- Bílkoviny:
- 13,1 g
- Sůl:
- 0,003 g
Země původu: Česká republika
V současné době se o úspěšný chod firmy stará tým čítající více než 120 lidí. Provozujeme 3 mlýny, balírny, sklady, v našem sortimentu najdete přes 1 500 položek v kvalitě bio a asi 40 druhů bioosiv. Zabýváme se zpracováním a výrobou biopotravin, velkoobchodním prodejem, celorepublikovou distribucí bioproduktů a ekodrogerie, zahraničním obchodem s biopotravinami a obchodem s certifikovanými bio osivy. Hospodaříme na vlastní ekologické farmě PROBIO na jižní Moravě ve velkých Hostěrádkách. Naše výrobky pečlivě kontrolujeme ve vlastní laboratoři. Naše práce nás opravdu baví a největší radost máme, když jste spokojeni i vy.
Co pro vás vyrábíme?
V nabídce PROBIO naleznete základní biopotraviny – od obilovin, mouk, luštěnin, těstovin, mlýnských produktů či olejů až po pochutiny, jako jsou sušenky, rychlé směsi, čokolády, vína či káva. V sortimentu máme přes 400 bezlepkových produktů. Své výrobky dodáváme na trh pod čtyřmi značkami – PROBIO, Bioharmonie, Biolinie a Naše biofarma.